Kulturfangstløsningen

Vårt dashboard gir deg oversikt over alle data du trenger fra ulike analyseverktøy, alt på ett sted.

Vi henter all informasjonen du trenger fra analyseverktøy som Facebook ads, Instagram Business, Google Analytics og mer.

Kulturfangstfamilien hjelper deg forstå dine data bedre, og lager et godt grunnlag for sammenligning internt i bransjen. Ved hjelp av arrangementer og kurs hjelper vi hverandre bli bedre!

Nysgjerrig? Skriv inn e-postadressen din så tar vi kontakt med deg for en uforpliktende prat!

Nettverket Kulturfangst

Som en del av kulturfangstpakken, har vi en visjon om å danne et felles nettverk for medlemmene. Nettverket vil bestå av en rekke små og mellomstore likesinnede kulturaktører. Nettverket skal fungere som et nyttig forum for medlemmene for deling av kunnskap og erfaring. Som medlem av dette nettverket vil du blant annet få muligheten til å kunne lære mer om hva det vil si å ha «gode» tall og hvordan du kan optimalisere tallene dine gjennom felles kurs og arrangementer. I tillegg vil du få et godt og nyttig sammenligningsgrunnlag for dataen din fra andre aktører i bransjen.

En helintegrert løsning

Som en del av Kulturfangstløsningen kan du få en splitter ny, helintegrert nettside for bedriften din. Med denne løsningen er du aldri mer enn et tastetrykk unna en statusoppdatering fra billettsystemet ditt direkte i nettsiden. Du har full og oppdatert oversikt over endringene som skjer med dine kampanjer og andre markedsaktiviteter direkte i dashboardet. All informasjonen du trenger, på noen få tastetrykk.

Integrasjon mot de viktigste billettsystemene

Nettsider for kulturbedrifter

All informasjon samlet på et felles Dashboard